keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

London + sähköposti isäntäperheeltäTaas yksi rakkauskaupunki lisää. Mua melkein harmittaa se, kuinka paljon haluaisin asua isossa kaupungissa, joka on oikeasti kansainvälinen, hieno ja iso sekä omaa hienot julkiset kulkuyhteydet (tähän asti olen aina hehkuttanut metroa mutta Lontoossa siinä on lisänä vielä mahtavat kaksikerroksiset bussit). Ihan vaan koska en tiedä missä elämänvaiheessa se tulee olemaan mahdollista vai tuleeko missään. Yhyy. Nyt voin vaan vierailla niissä ja ihastella hengittäen niiden ilmaa rajatun ajanjakson. Pitkän matkaraportin sijaan ajattelin kertoa matkasta muutamalla virkkeellä ja isolla määrällä kuvia.


Sen lisäksi että metro on tosi kätevä ja cool keino liikkua, monet metroasemat on tosi hienoja. Tässä esimerkki.


Mentiin tällaisen kyytiin. Oli muuten ainut asia johon maksettiin (happamin ilmein) kalliit pääsyliput, kaikki museot kun oli ilmaisia (<3) ja kirkoissa käytiin vaan pyörähtämässä niin ettei tarvinnut maksaa.


Näkymät oli kyllä sen arvoisia. Otin ison läjän kuvia tehdäkseni matkasta pyörän ympäri hintansa väärtin ja sain paljon tällaisia postikorttikuvia.


Kattonäkymät on aina yhtä ihania. Aaahh.


Houses of Parliamentin sisäpihaa kuvattuna aidanvälistä. Jos tässä katsoi ylös, näkyi Big Ben.


Iso pullotettu laiva Trafalgar Squarella, jossa on ihanat purjeet.


Matkalta takaisin hotellille.Suloinen katutaide samaiselta matkalta.

Loppuun vielä vähän blogin alkuperäistarkoitukseen liittyvää asiaa: sain vihdoin sähköpostia uudelta isäntäperheeltä, jee! Äidiltä tuli postia, isän sähköpostiin laittamaani viestiin ei ikinä vastattu mutta käy se näinkin. Taas on kovin sydäntä lämmittävää tekstiä, olivat laittaneet ensin japaniksi ja sitten saman viereen englanniksi. Eikun toisinpäin. No kuitenkin. "My husband works for a horse joky. do you like horse??" Ainiin en tainnut täällä vielä kertoa isän ammatista! Siis niin, jockey joka luki lomakkeissa ei ollutkaan vaan huonoa englantia, sillä tarkastettuani työnantajan ja googletettuani siinä olleen tutun sanan kävi ilmi että hän on ajaja tällaisissa Ban'ei ajoissa. Aika coolia. Pelotti muuten vähän vastata tuohon, koska jos sanoisin että joo ja mainitsisin että meillä on myös ollut hevonen, voisi hyvin olla että he hyvässä hyvyydessään veisivät minua hevostalleille harva se päivä. :'DD Sanoin että äitini pitää hevosista (mikä on siis totta, hänen se hevonen enemmän oli) ja että meillä oli hevonen. Sanoin myös että pidin ennen hevosista myös mutta nykyään vähän vähemmän. Toivottavasti en kuulosta liian julmalta. :0

Tässä kaikki tällä kertaa, またね~!

2 kommenttia:

  1. yhyhy, mäki haluan muuttaa. toi kattokuva on paras. oon ollu suunnilleen koko elämäni aika katkera maija poppasen pertulle ja muille nokikolareille, ku ne saa tanssia katoilla.

    oisit vaa laittanu että i like horses.

    VastaaPoista
  2. muutetaan yhessä sinne joo. (mua huvittaa muuten kunmun yks leiriläinen melkein vaikuttaa luulevan että oon oikeesti muuttamassa siihen kattokämppään... ehkä se vaan vitsailee). ja joo, pakko olla kade kun katot on niin cool.

    ois ehkä pitäny. no ei voi mitää enää.

    VastaaPoista