maanantai 3. tammikuuta 2011

it's not fair to say we wasted time, in my view we just used it all up

Hei!

Otsikko viittaa siihen miten aika kuluu älyttömän nopeasti, pätkä on yhdestä biisistä ja sattui vaan tulemaan mieleen. En olekaan taas pitkiin aikoihin päivittänyt, mutta tästä lähtien luulen että päivitän vähän useammin. Vaihtovuosi sen kun lähestyy ja siihen liittyviä juttuja alkaa olla kerrottavana enemmän. :0

Tässä välissä on ehtinyt tapahtua vaikka mitä, mutta mainitsen nyt ne mitkä muistan: lähtöpäivän ja lennon tietoon saaminen, erinäiset koulun tapahtumat, kaikki arkipäivät, järjestöni AFS:n järjestämä orientaatioleiri, jossa tapasin muut Japaniin ja muualle talvilähdössä lähtevät vaihtarit, vielä vähän lisää mukavaa arkea, joulu, Protun järjestämä talvileiri ja siellä uusi vuosi. Sain myös tässä vähän aikaa sitten kirjeen AFS:ltä, jossa oli infoa lähtöjärjestelyistä (esim. mihin aikaan tavataan kentällä ja kuinka paljon laukku saa painaa). Mutta siis, aivan, sain jo tietää milloin lähden! 22. maaliskuuta kello 17.20 lähtee lento Japaniin. Suora lento, jossa on kaikki muutkin saman järjestön japanivaihtarit, mahtavaa! ♥ Ja niin, heidät tosiaan tapasin tuolla orientaatiossa, hirveän mukavia ihmisiä kaikki. Toivottavasti edes osaan törmää vaihtovuoden aikanakin. :---) Ja niin, kappas, nyt on jo vuosi 2011. Eli lähtövuosi ja se vuosi josta suurimman osan Japanissa olen. Ihan älytöntä. o.o

Ihan rehellisesti sanottuna vuosi jopa ahdistaa vähän tällä hetkellä. Suomessa on kaikki niin hyvin ja jopa ennen kovastikin kukoistanut Japani-innostuskin on hiipunut, joten samalla on laskenut myös into lähteä. Toivottavasti se kuitenkin löytyy taas jostakin, tiedostan kuitenkin edelleen kuinka tämä on ainutlaatuinen tilaisuus vaikka mihin: kielitaidon huimaan parantamiseen, kasvamiseen, uuden näkökulman saamiseen jne. Haluaisin siis todella olla innoissani siitä yhtä paljon kun ennen. Kyllä se nyt edelleen hienolta tuntuu, mutta kun mietin mitä kaikkea Suomessa ehtii tapahtua ilman minua ja miten pieleen kaikki VOI (siis voi, ei mitenkään väistämättä) mennä jos on huono tuuri, vähän masentaa. Mutta luulen että oivallan ja innostun kuitenkin vielä ennen maaliskuuta, tai ainakin suuresti näin toivon. Ehtisi sitä kieltäkin vielä vähän opiskella.

Mutta kuulostipa synkältä, vaikka olen kuitenkin viime aikoina ollut hyvällä tuulella! Haluan kiittää vuodenvaihteesta talvileirillä olleita tyyppä ja yleensäkin viime syksystä lähtien minulle hurjan nousukauden aikaan saanneita kanssaihmisiä! (mm. luokkalaiseni ja muut kaverini ja ystäväni)

Myöhäistä hyvää joulua ja uutta vuotta kaikille!

Irina

13 kommenttia:

  1. Älä masennu. Kyllä me ollaan ensikin vuonna täällä Suomessa.

    Keskity sinä vaan siellä keräämään uusia ystäviä ja jauhamaan niiden kanssa paskaa japaniksi.

    VastaaPoista
  2. aah sul on jo lähtö noin lähellä! haha pitkä lento edessä.. :D

    elä huolehdi! Ihan varmasti tuut saamaa sen innon takas ku pääset sinnepäin! Ja se, et kaikki on niin hyvin Suomessa - mehän tarvitaa vähä haastettaa elämää, eiks? ;) tulee mieeeletön seikkaulu ku meet sinne. :3

    hyvää odotusta! :p

    VastaaPoista
  3. Pyry, yritän parhaani olla masentumatta! Yritän muistaa tuon että ette te kuitenkaan katoa. :---) Ja paskanjauhanta voi osoittautua vaikeaksi mutta yritetään kuitenkin joo.

    Emilia, kiitos! Ja joo, uskon että into kyllä palaa. Ja tuo on kovin totta, ihan kunnon haaste tähän asti ilman suuria vaikeuksia sujuneeseen elämään voikin olla todella hyvä juttu. Seikkailu, kyllä. :>

    VastaaPoista
  4. mää ainaki unohan sut iha kokonaa ja sitte ku tuut nii ignooraan sua brutaalisti.

    VastaaPoista
  5. ...kiitos Elli, jaksat aina olla niin piristävä ja lohduttava. ♥

    VastaaPoista
  6. joo ei kestä ♥ ku todellisuus on se että möngerrän iha yksinäni niille kaikille kivoille kursseille ja laulan ja heilun iha yksin, ku sä oot jossai asd random japanissa lol.

    VastaaPoista
  7. Mutta eikö se, että pystyt kuitenkin laulamaan ja heilumaan ilman minua ole ihan jees? Ettet masennu ihan täysin sentään. :---D Ja eiköhän sulle nyt jotain seuraa niille löydy.. Tai näin ainakin toivoisin. Loistava tilaisuus tutustua uusiin ihmisiin ja tosiaan unohtaa nää huonommat eiku..

    VastaaPoista
  8. Mulla oli toi ihan sama masennus ja "en taho lähtee"-fiilis vähä aikaa sitten, mutta mulla meni ohi sillä sekunnilla, kun sain perheen ja lähtö alko tuntumaan noin satakertaa todellisemmalta. Kyllä se into sielt viel tulee, ei kukaa tähä muute ryhtyis :DD

    VastaaPoista
  9. Okei, tämä on kiva kuulla! Olisi kyllä mahtavaa saada tietää perhe pian. Toivon vaan että se on kiva perhe, vähän turhan monesta ikävästä, koko vuoden pilanneesta japanilaisperheestä olen kuullut. o.o Mutta ehkä tämä pessimistisyys on kuitenkin turhaa, ainakin yllätyn tosi positiivisesti jos kaikki meneekin loppujen lopuksi hyvin. : DD Mutta niin, perhetietoja odotellessa!

    VastaaPoista
  10. Tuntuu että teitä Maaliskuussa lähtijöitä on tänä vuonna ihan hirveesti! Oon alkanu jo vähän ite katua sitä päätöstä lähteä vasta Elokuussa mutta noh.... Seurailen teidän muiden blogeja sitten näiden viimeisten seitsemän kuukauden ajan jotka joudun odottamaan kun muut suomi vaihtarit valottaa jo Japania hah. Toivottavasti kaikki menee sunkin kohdalla hyvin! : )

    VastaaPoista
  11. Kieltämättä, olen itsekin törmännyt tosi moneen. Mutta niin, ei tuo elokuukaan mikään hirveän huono valinta ole, ainakin on Suomen näkökulmasta selkeämpää. Itse halusin kuitenkin päästä Japanin kuvioihin jo heti niiden kouluvuoden alusta. : ) Mutta niin, tosiaan, ehdit hyvin vielä opiskella ja seurailla muiden vuosien sujumista, jepjep.

    Kiitos, toivotaan näin!

    VastaaPoista
  12. Hei ystäväiseni!!

    Innostellaan sitten yhdessä maaliskuun alussa joohon? Pidetään kahdenkeskeinen orientaatio leiri yms.. angstataan tulevaa koti-ikävää ja tänne jääviä Tylypahka kamujamme.

    Mutta korvat pystyssä vaihtovuotta kohti! <3

    VastaaPoista
  13. Heipähei!

    Jepjep, näin tehdään! Ne hautajaisetkin vois meille järkätä (vieraina siis tylypahkalaiset kaverimme) tässä joskus. Ehkä maaliskuun alussa vaikka. Ja niin, yhteinen hehkutus ja angstaus kuulostaa oikein hyvältä. : DD

    VastaaPoista