maanantai 8. elokuuta 2011

1,5 weeks

Eli viikko ja neljä päivää jäljellä Suomessa. En oikeasti yhtään tajua koko asiaa, lähtö tuntuu oikeasti tällä hetkellä olevan jotain etäistä, vain aikaraja jota ennen pitää nähdä kavereita ja tehdä juttuja ja jonka jälkeen en tee mitään. Ainakaan Suomessa. Fiilikset nyt ovat aivan erilaisia kuin viimeksi (eli maaliskuussa jolloin lähdön piti alunperin olla), ehkä alitajuisesti yritän olla odottamatta ja jännittämättä asiaa liikaa jos se taas jollain ihmeen keinolla taas peruuntuu. Japaninkirjoihinkin olen saanut tartuttua vasta edelliseltä viikolta lähtien. Tänään tein listan asioista, jotka pitäisi hoitaa ennen lähtöä, ja pakkaamista olen hädintuskin edes miettinyt. Loppuviikon keskiviikosta sunnuntaihin olenkin suunnilleen menossa, joten järjestelyt taitavat jäädä ensi viikon alkuun (lähtöhän on siis torstaina 18.8). Tosin en usko että saisin kauheasti tehtyä mitään kunnollista ennen sitä kuitenkaan.

Hassua miten kaikki ne japaninkirjat mitä tällä hetkellä käytän (yhteensä mulla on 6, nyt on käytössä järjestön lähettämä perusoppikirja ja kanjikirja sekä japanintunneilla käytetty kirja) ovat kansiltaan keltaisia.

Pakkaamisen lisäksi ei onneksi enää ole ainakaan hirveästi tai hirveän suuria asioita tehtävänä. Vain rahan siirtämistä tilille, kavereiden näkemistä, joidenkin ostoksien tekemistä ja sen semmoista. Tuliaisetkin on aika kivasti kasassa, voisin esitellä ne vaikka seuraavassa merkinnässä. Tuleville host-veljilleni (1 v. ja 3 v.) ostin Angry Birds-pehmot ja Muumi-kuvakirjan jossa on käännettäviä läppiä (rakastin niitä kirjoja pienenä. ja voin kääntää. ehe). ´w`Angry Birdshän on nykyään yksi Suomen hienoimmista vientituotteista (lol), ja nuo pehmot olivat yksiä ainoita myös alle 3-vuotiaille sopivia leluja joita satuin löytämään. Muita tuliaisia löytyy esim. tästä merkinnästä, vaikkakin valikoima onkin hieman uusiutunut.


Aiemmin mainittu tehtävälista. Paperi on kiinnitetty ilmoitustaululleni, jossa on kaikennäköistä sälää. Ainut asiaan liittyvä listan lisäksi on yksi AFS:n lähettämistä laukkuun kiinnitettävistä lappusista tuossa vasemmassa alakulmassa.

Tällä viikolla vietin aikaa ystävien kanssa kahteenkin kertaan. Ensin kaksi tyyppiä tuli meille yökyläilemään ja leipomisen, pelaamisen, leffan katsomisen ja juttelemisen sijaan kävimme uimassa lähdepohjaisessa järvessä syvällä keskellä korpea, eli yksinkertaisesti vaan todella kirkasta vettä omaamassa paikassa. Valitettavasti meillä ei ollutkaan suunnitelmissa kaavailtua vedenalaista kuvaamista, koska vettä kestävä kamera ei ollutkaan siellä missä piti. Eilen, sunnuntaina, tehtiin toisen kaverin kanssa uusi reissu sen kameran kanssa. Kivaa oli molemmilla kerroilla, ja joka kerta häikäistyn sen paikan kauneudesta. *___* Loppumerkintä onkin aika lailla kuvaspämmäystä sieltä.Ylihuomenna lähden käymään Tampereella myöskin hyvän ystävän luona, jota en ole nähnyt aikoihin. Sieltä menen suoraan Jyväskylään, missä mm. aiemmin mainituilla meillä käyneillä kavereilla alkaa koulu. Käyn siellä hyvästelemässä kivoja ihmisiä ja mahtavan koulun ja palaan kotiin - vain lähteäkseni seuraavana päivänä Helsinkiin Protun puistotapahtumaan, missä näen viimeiset tutut. Sitten olen oikeasti loppuajan kotona, valmisteluihin jää aikaa maanantai, tiistai ja keskiviikko. Lähtö on aikaisin torstaiaamuna, sillä ensimmäinen lento Amsterdamiin (sieltä lähtee toinen lento Tokioon) lähtee jo ennen keskipäivää. Ei oikeasti, järkyttävää kuinka olen oikeasti lähdössä. Mitä ihmettä.Ja kuvaspämmi jatkuu. Nämä ovat vähän taiteellisempaa osastoa toiselta uimareissulta. Naamoja ei näy ja kuplia riittää. Näiden lisäksi otettiin ihan muotokuva-tyyppisiä valokuvia joissa poseerattiin naamojen kera.


7 kommenttia:

 1. tydydydy. mua jännittelee sun puolesta ihan hullusti. tykkään angry birds -leluista :'''DDD

  VastaaPoista
 2. mulle jännitys iskee edelleen vain hetkittäin. hyvä jos joku jännittää mun puolesta. <3 Ja mäki :---D melkei tekis mieli pitää ite. pelottaa vaa vähän ku ne pitää ääntä ku puristaa, toivottavasti en ihan koko aikaa joudu kuunteleen sitä sitten..

  VastaaPoista
 3. Haha... kaikissa iPhone mainoksissa joissa sattuu vilahtaa angry birds alan huutaa et toi on suomalainen peli!!

  hiukan kauhistuttaa toi sun "kolme päivää lähtöjärjestelyihin" . . Hui. Mä en olis ehtiny.. Ja mä vaan muistan sen epätoivon mikä iski joku yö ko vaan kirosin et miks oon menossa miks oon menossa... hah. Onneks oon täällä!

  Mut jeih, sano lyskalle terkkuja mun puolesta! Sohvaile ja laula pokemonia viimeisen kerran puoleen vuoteen :)) See ya soon!

  VastaaPoista
 4. : DD Haha, oikein. Ehkä ne sit tunnistaa noi.

  No siis mulla ei ole muita järjestelyitä jäljellä kun pakkaaminen. o.o Ja pakkaaminen enemmän kuin 3 päivää ennen tuntuu hassulta ajatukselta, koska suurin osa käyttövaatteistakin tulee pakattua mukaan. Ja joo, itse kullekin varmaan tommonen paniikki iskee : D

  Sanon! Stalkkailen myös meidän tulevia luokkalaisia >8DD Tai siis ryhmäläisiä mut niin. Ja nuo asiat teen varmasti, plus vielä aamukahvit coffarista.

  VastaaPoista
 5. APUA! NYTKÖ SITTE LÄHDET!? MEIDÄN ON PAKKO NÄHDÄ ENNEN SITÄ!!!!:(((((((

  VastaaPoista
 6. JOO-O! Ja olis tosi mahtavaa nähdä vielä mutta en oikein tiedä ehditäänkö kun on hirveesti kaikkea kiirettä DD:

  VastaaPoista
 7. joo niin luin no voi kökkö!!! LÄHETÄ SENTÄÄ POSTIKORTTIA!?!?!?!?!?!:DDDDDDDDDDDDDD

  VastaaPoista