lauantai 27. maaliskuuta 2010

Nothing special to say, but..

Teki mieli kirjoittaa tänne, tuo yksi yksinäinen entry näyttää jotenkin orvolta tuossa. :----D Hyvät syyt päivittämiseen ym.

Vaihtariasian suhteen ei ole tullut mitään uutta, AFS:ltä kerrottiin silloin sen "pääset Japaniin"-puhelun yhteydessä että niillä ei edes ole vielä valmiina niitä vuoden 2011-2012 englanninkielisiä lomakkeita. Sanoivat laittavansa sitten sähköpostiin linkin josta pääsee täyttämään niitä kun ne valmistuu. Haluaisin kyllä jo päästä täyttelemään niitä koska mielessä pyörii nytkin vaan vaihtarijutut. Jos ne hoitaisi pois alta niin osaisin ehkä olla ajattelematta ensi vuotta koko ajan.

Niin, tosiaan, ajattelen vaihtarivuotta vähän liikaakin tällä hetkellä. Tämä vuosi tulee matelemaan ihan hirveän hitaasti jos jatkan tähän malliin. o.o Tämän sanoi yksi vaihtari joka on nyt Japanissa ja jonka kanssa vaihdoin pari sanaa. Viisaita sanoja kyllä ja olin kyllä tullut siihen tulokseen itsekin mutta kun on haaveillut jostain jo niin monta vuotta ja saa tietää että se toteutuu, on todella vaikea olla ajattelematta sitä. Äähh. Vaikeutan asiaa vielä enemmän pyörimällä Vaihtarit-foorumilla ja lukemalla Japanissa tällä hetkellä olevien blogeja. Daamn. Pitäisi kanavoida tämä into mieluummin vaikka kielen opiskeluun.. Ehkä sitten kun alkaa taas uusi kouluviikko saan ajatukset pois asiasta.

Iloksenne vielä random kuva yhdestä meidän kissasta, joka tykkää kiivetä palotikkaat ylös yläkerrassa/ullakolla olevan huoneeni ikkunan taakse. Aww. (Halusin kokeilla kuvien laittamista tänne Bloggeriin, haha)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti