lauantai 16. huhtikuuta 2011

hello sunshine, it's good to see you

Vaikka edellisissäkin merkinnöissä on tullut selväksi se, että olen lähdössä Japaniin vasta elokuussa ja silloinkin luultavasti vain viideksi kuukaudeksi, haluan pitää tätä blogia silti nyt keväällä ja kesälläkin. Nimikin säilyy luultavasti samana, koska olen laiska ja tykkään tästä ulkoasusta. Mutta kuten voitte ehkä arvata, ihan hirveästi eivät merkinnät tule liittymään Japaniin vähään aikaan, hope you don't mind.


Lintugraffitilla ratsastava peukaloinen kouluni lähellä olevalla seinällä.

Pahin pettymys vaihtoon lähdön reilusta lykkäämisestä ja vaihtoVUODEN peruuntumisesta on jo sentään ohi. Aina tilaisuuden tullen kyllä jaksan marista huonosta tuuristani ja turhautumisestani, mm. sen takia että YFU:n kautta menevä kaveri on edelleen lähdössä tämän kuun lopussa ja aika monta juttua jäi ja jää tekemättä koska olin tehnyt maaliskuussa tapahtuvan lähdön mukaan. Mutta koska olen ahdistumisen ja harmittelun lisäksi todella hyvä asioiden unohtamisessa ja uusista ja tutuistakin jutuista innostumisessa, ei elämä täällä Suomessa tunnu yhtään hassummalta. Etenkin kun on KEVÄT. Kevät on ehkä lempivuodenaikani. Ne fiilikset, kun aurinko vihdoin ja viimein paistaa, maa on ainakin osittain niin sula ja kuiva että voi käyttää tennareita ja taivaalle katsellessaan voi nähdä joutsenia tai kurkia, ovat vaan niin loistavia että jaksan hymyillä vaikka kuinka.


Nojailen kissaan.

Koeviikko loppui tänään, eli olen nyt tehnyt kaikkien niiden neljän, jakson keskellä aloittamani kurssin kokeet. Olosuhteisiin nähden menivät ihan hyvin. Saa nähdä millaisia numeroita sitten tulee, juuri nyt en halua murehtia mistään. Edes siitä, miten kamala vaalitulos oli. Huomenna alkaa kuudes eli kouluvuoden viimeinen jakso, sitten onkin jo kesäloma. Aluksi kesä Suomessakin vain ärsytti, nyt minulla on kesäsuunnitelmia parin viikon kesätyön, yhden anime- ja mangatapahtuman (jossa olen muuten taidekujalla ja hyvällä tuurilla mukana AMV-kisassa) ja sitä edeltävän hypetysviikon ja mahdollisen Suomenympärysmatkan verran ja kesä tuntuu astetta kivemmalta asialta.


Vesivärit. Aika kivat sellaiset.


Ajattelin ruveta linkittämään tähän blogiin senhetkisiä lempibiisejäni, nyt kun vaihtari-sisältö jää vähälle (hyvä tekosyy tehdä jotain mitä olen aina halunnut). Suunnilleen samaan aikaan kun Japanissa tapahtui se paljonpuhuttu, tuhoisa katastrofi, tuli brittibändi Elbow:lta uusi levy. Joka on ihan hiton loistava. Elbow:ta olen kuunnellut kahden levyn verran ja tämä kolmas kuuntelemani ei jätä yhtään enemmän kylmäksi. Omaperäistä vaihtoehtorockia parhaimmillaan. Tämä biisi on pitkä eikä ainakaan minulle uponnut aivan ensimmäisellä kerralla vaan vaatii pari kuuntelua, mutta suosittelen silti ah, niin kovasti.

5 kommenttia:

 1. Wau, olet taidekujalla! :D Tulen sit sinne sinua ihailemaan ja ehkä rahallisesti tukemaan :)

  VastaaPoista
 2. Joo.. Kahden kaverin kanssa siellä häpeän huonouttani, haha :---D Mutta tule toki, olisi mukavaa!

  VastaaPoista
 3. Juu eipä haittaa yhtään vaikka postaukset eivät liittyisikään Japaniin. Sun postaukset on aina mielenkiintoisia. :D

  Juu Elbow on aika jees yhtye. Aloin itekin kuunnella elbowta vasta vähän aikaa sitten vaikka sisko on yrittänyt tyrkyttää sitä varmaan yli vuoden verran.

  VastaaPoista
 4. Aww, kiitos! Toivottavasti tuo ei ollut sarkasmia, jos ei niin todella mukavaa :'3

  Se on hyvinkin jees! Ja respectiä siskolle ja loistavaa että lopulta aloit kuunnella. Itsellä tullut pikkuhiljaa mutta Elbow:n levyt (tai no, ne kaksi mitkä omistan, Cast of Thousands ja Seldom Seen Kid) on niitä harvoja joihin en kyllästy ikinä.

  VastaaPoista
 5. yritin kommentoida eilen yöllä tähän, että "moi en ehdi kommentoida", mutten ollukaa kirjautunu sisään.

  mutta ei mitää linnut on söpöi, kevät kivaa, koska sillon on mun synttärit ja sen jälkeen tulee kesä. vois.

  VastaaPoista