keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Happy up here

Tulee aika nopeasti uusi päivitys, mutta ei se mitään koska mulla on monia asioita jaettavaksi. ♥ Tämä merkintä on aika pitkä, mutta myös kovin kuvatäytteinen, joten toivottavasti ette tylsisty.


Tämä on itse asiassa otettu vappuna, mutta törmäsin siihen nyt ja tuossa se nyt on. Minä pieni merenneito -patsas-pose päällä.

Tuuri on ollut kerrankin hyvä viime aikoina: Lyseon yössä (ks. edellinen merkintä) huomasin musiikinopettajan säestävän nuottikirjasta, jonka olin lainannut kirjastosta ja sittemmin hukannut, joten sain sen vihdoin palautettua - ja säästin siinä sitten yli 20 euroa. Samaisena iltana osallistuin myös arpajaisiin. Arpoja ei sitten ostettukaan ihan hirveästi, joten voitin kaikilla neljällä arvalla. Palkinnoksi sain historiaviivaimen, kaksi lyseolaisten tekemää asiaa (kirja & cd-levy) ja 4 kpl Finnkinon leffalippuja. Ihan mahtava yllätys, jee!


Leffaliput feat. muutama synttärikortti ja -lahja. ♥

Tiistaina minulla oli synttärit. Vaikka täytin niinkin turhan numeron kuin 17 ja päivä sattui olemaan keskellä viikkoa ja vielä koepäivä, ei ollut pahemmin valittamista. Aurinko paistoi ja sää oli muutenkin mainio, koe jonka tein meni ihan hyvin, sain hyvää syötävää sekä yhden oikeastikin hyvin menneen kokeen takaisin ja tietysti kaikenmoiset ihmiset piristivät päivää. Onnitteluja tuli sieltä täältä sanallisten, kortille kirjoitettujen sekä puhelimen, facebookin ja mesen kautta tehtyjen muodossa, mutta ehkä paras oli kahden luokkalaisen tekemä kakku, jonka ääreen minut talutettiin silmät peitossa. Sitten vielä lauloivatkin kaiken lisäksi. ; u ; Kakku oli ihan älyttömän hieno ja maistuikin vielä todella herkulliselta.


Mulla on kyllä paras luokka ikinä. ♥ Laitoin nuo kaksi kännykällä otettua kuvaa yhteen kun toinen oli tarkempi mutta toinen paremmasta kulmasta. Pahoitteluni laadusta.

Syömisen lisäksi hengailin koululla kahteen asti mukavien ihmisten kanssa. Siitä päivä lähtikin pienoiseen laskuun, sillä kotona piti naamakirjaonnitteluille hymyilyn lisäksi lukea seuraavan päivän matikankokeeseen. Välteltyäni sitä ensin koneella istumalla, lukemalla muuta ja soittamalla bassoa onnistuin kuitenkin ottamaan itseäni niskasta kiinni. Eikä se koe mennyt niin päin mäntyä kuin olisi voinut mennä, vaikka monta virhettä tuli eikä siitä mitään kovin hyvää arvosanaa ole odotettavissa. No, matikka on matikka, en jaksa välittää. :------D


Muistikirja ja muita kirjoja. Tällaisten kuvien kuvaamista ehdin myös tehdä ennen kuin sain itsekin matikan ääreen.

Eilen eli helatorstaina käytiin muutaman oikein kivan ihmisen kanssa piknikillä. Unohdin musasoittimen kotiin, joten bussimatkan Jyväskylään vietin tekemällä kukkaseppeleen (jollaisen olin viimeksi tehnyt joskus ala-asteella). Piknikin ruokalistalla oli mm. suklaamuffinsseja, raparperipiirakkaa, patonkia, pähkinöitä ja persikoita. Nomnom. Ruoan lisäksi ohjelmassa oli paljon puhumista ja keskusteluja, kortinpeluuta ja eläinten tarkkailua. Ensin nautimme kovin lähelle uskaltavan cityoravan seurasta, sitten saapui yksi meistä paikalle kissa selässä ja myöhemmin kissa teki tuttavuutta ohi menneen koiran kanssa. Ja tarkkaili hyvin tarkkana lintuja.


Minä ja kukkaseppele.


Tehtävä: etsi orava.

Tänään olen hommaillut muutamia yo-juhliin liittyviä juttuja, sisko kirjoitti ja koulun juhlat olivat tänäät ja kotona järjestettävät ovat sunnuntaina. Olen muun muassa pessyt homeisia astioita, kitkenyt rikkaruohoja ja spraymaalannut autonrenkaita ja styroksia siniseksi. :'DD Random. Kesäloma on tavallaan jo alkanut, huomenna on vielä koulun kevätjuhla. Se alkaa kahdeksalta, mikä tarkoittaa että minun kaukana asuvan täytyy herätä jo kuudelta. No, haluan kuitenkin nähdä kavereita vielä, etenkin kun lähden syksyllä lopultakin Japaniin ja en ole varma kuinka paljon kesällä ehtii koulukamuihin törmäillä. :0 Ja nyt koulun loppumetreillä saatuja kokeitakin saa takaisin, joten why not.


Vielä toinen kuva oravasta. Kun se oli niin söpö.

Eipä mulla kai muuta. Loppuun vielä biisi. Otetaan nyt vaikka se mistä vetäisin otsikon.Tämä biisi on jo muutaman vuoden takaa mutta innostuin siitä uudestaan vähän aikaa sitten. Me gusta.

Hyvää kesälomanalkua kaikille! o/

2 kommenttia:

  1. wau, kuulostaa siltä että oli hyvä päivä ! jotenkin nyt eksyin tänne sun blogiin.... (ps facebook) ihanaa kesän alkua ja toivottavasti tavataan pian !

    VastaaPoista
  2. Oli hyvä päivä, montakin sellaista! Ja tänne on ihan suotavaakin eksyä. : DD

    Samoin, ja toivotaan näin! Tuun jo ens viikolla käymään hesassa ja seuraavan kerran joskus heinäkuussa, yritetään törmäillä! :0

    VastaaPoista